klantervaringen optiesbeleggen KT

klantervaringen optiesbeleggen KT

Hieronder vindt u de ervaringen van onze klanten.

Archoek
Archoek
Lees verder
Wederom een prachtig resultaat
Arend Bakelaar
Arend Bakelaar
Lees verder
ik heb al bij veel mensen/partijen geld ingelegd en belegd en áltijd geld verloren! Prachtige verhalen, zelfs op TV geweest en het lukte alsmaar niet, maar bij Menco lukt het mij wél om geld te verdienen en hij is heel toegankelijk en bereikbaar!
René van de Venne
René van de Venne
Lees verder
“Sinds december 2021 ben ik klant van Menco en volg (kopieer) ik zijn transacties. In het begin liep het even niet goed met de SMSjes en toen heeft Menco elke keer contact met mij opgenomen om de juiste positie in de portefeuille te krijgen: top-service“! Ennuh: Menco doet geen loze beloftes of toezeggingen, hij komt zijn afspraken altijd na!
Emiel
Emiel
Lees verder
Top. Leuk weer zo mooi resultaat. Bedankt Menco!
Charles van Droffelaar
Charles van Droffelaar
Lees verder
“Door het aanstekelijk enthousiasme van Menco over opties, ben ik hem gaan volgen. Hij maakt goede rendementen en ik nu dus ook. Daarnaast ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in opties en handel daar nu inmiddels veelvuldig in“!
Ruud Ter Schure
Ruud Ter Schure
Lees verder
Waar zit toch de kneep bij de resultaten van meneer Sweep? Pico bello zit je bij Menco !
Kristof de Smet
Kristof de Smet
Lees verder
“Ik heb met Menco een 1 op 1 zoom-sessie gehad die voor mij erg verhelderend werkte. Inmiddels volg ik Menco al geruime tijd en ben ik blij dat ik besloten heb deel te nemen in zijn systeem/programma: Menco reageert altijd bijzonder snel op de vragen die ik stel of opmerkingen die ik heb, zelfs ook als deze niet (echt) over zijn beleggings-systeem gaan“!
Walter Teunissen
Walter Teunissen
Lees verder
“ik heb een eigen assurantie kantoor gehad dus ik weet écht wel iets van het afdekken van risico’s. De manier waarop Menco systematisch belegt en de risico’s managed, spreekt mij erg aan: ik volg zijn transacties niet voor niets al een hele tijd, al vanaf 2015!
Vorige
Volgende