Algemene portefeuille penny stocks

Algemene portefeuille small caps stocks

Kenmerken Algemene portefeuille small caps stocks :

1) Account grootte: €10.000
2) Positie grootte: Gelijke delen, maar kan variëren afhankelijk van het risicoprofiel.
3) Transacties worden uitgevoerd via uw eigen account bij Mexem (of SaxoBank)
4) We versturen small cap stock transactiesignalen via Telegram
5) Transacties: We nemen posities in aandelen via reguliere beurzen
6) We beleggen op beurzen in Europa, V.S. en Canada
7) Berichten worden via Telegram verzonden
8) We maken geen gebruik van leverage
9) Profiel: riskant

Wat is Pennywatch?

Pennywatch is Nederlands grootste platform voor beleggers in penny stocks. We hanteren de definitie penny stock, wanneer de prijs van een aandeel geruime tijd onder de 5 euro of dollar handelt. 

Beleggen in penny stocks brengt vaak veel scepsis met zich mee. De aandelen staan immers niets voor niets zo laag. Dit klopt in de meeste gevallen. Ongeveer 98% van deze bedrijven zijn namelijk verliesgevend, krimpen, kampen met een hoge schuldenberg of er is iets anders aan de hand. Bij Pennywatch richten we ons op de overige 2% in de markt. 

Wij doen het speurwerk en jij bepaalt vervolgens wat je ermee doet. We onderscheiden ons van vergelijkbare diensten door de rendementen van onze kooptips inzichtelijk via te maken via twee voorbeeldportefeuilles

 

Analyses

Ongeveer 1 keer per week verschijnt er een professionele analyse van een penny stock aandeel. De analyses zijn van Pennywatch en professionele partijen waarmee we een samenwerking hebben.

Dit zijn onder andere een beleggingsfonds, een investeringshuis die beursgangen en emissies begeleidt en een partij die onderzoek doet voor institutionele beleggers. 

De vaak complexe materie, verschijnt op onze website in begrijpelijke taal. Door deze unieke combinatie van experts zit je als belegger in penny stocks ineens wel heel dicht bij het vuur!  

Uitleg algemene portefeuille

In de algemene portefeuille selecteren penny stocks we kansrijke penny stocks met een potentieel rendement van 100% of meer. Onze voorkeur gaat uit naar small- en midcap bedrijven op reguliere beurzen in een groeimarkt, die (winstgevende) groei laten zien, en een solide balans, goed management en een hoge ROIC hebben. De horizon is 3 tot 5 jaar.

Aankopen in de voorbeeldportefeuille worden voornamelijk gedaan in gelijke delen, maar kunnen soms afwijken afhankelijk van het risicoprofiel. Brede spreiding is essentieel gezien het verhoogde risicoprofiel.

Over de belegger

Belegger en beurshandelaar Jelmer Bekius specialiseerde zich de afgelopen 14 jaar in de kansrijke, maar volatiele beurniche penny stocks. Na zijn studie bedrijfseconomie handelde Jelmer voor eigen rekening en ging daarnaast een aantal jaar parttime aan de slag bij een biotech startup.

Vanuit zijn drang kennis te delen begon hij een blog over penny stocks. Vanuit de snel toenemende interesse in deze blog ontstond Pennywatch. Het doel van dit platform is om beleggers te inspireren met onbekende, maar kansrijke aandelen die een interessante aanvulling kunnen zijn op een goed gespreide beleggingsportefeuille.

Rendement per maand

JaarJanFebMrtAprMeiJunJulAugSeptOktNovDecTotaal winst/verlies (€)
2022Start+ €
2023allen aankopen00000000+ €

Prijzen per maand

Ter introductie is de prijs van een lidmaatschap € 15,- (inclusief BTW) per maand. Dit is inclusief de Telegram Service en semi-automatisch traden.

Naast de algemene portefeuille kan er tevens geabonneerd worden op de biotechportefeuille voor hetzelfde introductietarief.