Calendar Spread Strategie EURO STOXX50

Calendar Spread Strategie EURO STOXX50

Calendar Spread Strategy EURO STOXX 50

Beste wensen aanbieden 50 euro korting

  • Portefeuille-grootte: € 2.500
  • Risico is beperkt
  • Calendar spreads: we kopen langer lopende opties en schrijven hierop korter lopende opties met dezelfde uitoefenprijzen. Dit doen we zowel met calls als met puts. Vaak is dit een licht directionele trade, afhankelijk van de uitoefenprijs van de opties.
  • 1 keer per week: in principe worden iedere vrijdag nieuwe posities ingenomen
  • Sluitingstransacties kunnen op iedere handelsdag worden doorgegeven
  • Alleen gebaseerd op indices, met Euro Stoxx50-index als basis
  • Berichten verzonden via SMS of telegram
  • Bij voorkeur bij MeXeM uit te voeren

Doelstelling van Calendar Spread Strategy EURO STOXX 50 is om zonder grote risico’s tot een gedegen rendement te komen. Met Calendar spreads kun je alle kanten op. Intentie is om gebruik te maken van een goede verhouding van gamma long (de gekochte opties) tegen gamma short (de geschreven opties).

Opties op de EURO STOXX 50 zijn de basis voor deze portefeuille.

Bij de Calendar Spread Strategy EURO STOXX 50 schrijven we gedekt opties en margin is zeer beperkt of niet benodigd. Vandaar dat we kunnen volstaan met een portefeuillegrootte van €1.000. Op deze manier is deze strategie eenvoudig voor iedereen te volgen.

NB: Het verdient voorkeur om een account bij Mexem te nemen, want Binck is doorgaans duurder qua transactiekosten

Rendement
 

Mexem koppeling

Nieuw: de koppeling met de broker Mexem is technisch afgerond, nu volgen nog de formaliteiten. Profiteer van de extreem lage tarieven en laat de orders van de modelportefeuilles van Tradersvergelijken.nl automatisch doorvoeren. Open daarom snel een rekening bij Mexem en doe mee!

Prijzen per maand

De abonnementskosten bedragen € 20,= (ex BTW) per maand. Daarnaast bedragen de SMS service bedragen € 5,= (ex BTW) per maand.

U betaalt dus € 25,= (ex BTW) per maand. Dit is inclusief de signalen, smsjes en de koppeling met Mexem.

Jan Robert Schutte (1971) is een internationaal spreker op het gebied van Crypto Currency Trading en ICO’s (Initial Coin Offerings). Zijn carrière begon in 1996 als aandelen en optiehandelaar voor financiële instituten. Van 2000 tot 2004 was Jan Robert werkzaam bij BinckBank en vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in spread trading in derivaten en Crypto Currency Trading

Jan Robert is medeoprichter van de OptieAcademy (2011) en de CryptoAcademy (2017) en heeft in die hoedanigheid duizenden beleggers geholpen om beter, slimmer en verstandiger te handelen.

 

Contact gegevens:

Trading4Money/Money2Work

Jan Robert Schutte +31650746210
Website: www.money2work.com
E-mail: info@trading4money.com
Calendly for Personal Coaching: https://calendly.com/janrobertschutte