De index Beater

De index verslaan.

Voor veel beleggers is het een doel op zich. De kans dat u dit lukt door uw geld te beleggen bij een gemiddelde vermogensbeheerder of in een indexproduct, is vrijwel nihil. Ook van de particuliere beleggers die het zelf probeert lukt het slechts een kleine minderheid gedurende enkele jaren. Op lange termijn verliest ruim 95% van de particuliere beleggers van de markt, door transactiekosten, ongelukkige timing en/of slecht risicomanagement. De meerderheid van de beleggers lukt het überhaupt niet om geld te verdienen.

Toch bestaan er strategieën waarmee u de markt wel structureel kunt verslaan.

Index Beater maakt gebruik van een uitgebreid getest* systeem waarbij u gelijktijdig long én short gaat en behaalt daarmee rendementen die aanzienlijk hoger liggen dan de marktgemiddelden.

Het systeem maakt gebruik van algoritmes gebaseerd op wijsheden die al decennialang gelden op de beurzen, zoals ‘terugkeer naar het gemiddelde’ (‘mean reversion’), waarbij individuele aandelen terugkeren naar hun eigen trend of het marktgemiddelde. Deze strategie werkt zowel in opgaande, neutrale als neergaande markten. Vooral in volatiele markten, waarin veel beleggers geld verliezen, kan er goed verdiend worden. Zo bedroeg het rendement van de live portefeuille (All Weather) sinds begin maart +47% (inclusief leverage, zonder leverage +19%).

Rendement per maand

Rendement

De index Beater signalen

Prijzen per maand

Abonnementskosten per maand

Abonnementsgeld per maand: Het normale abonnementsgeld is € onbekend (inclusief BTW) per maand,
inclusief de Telegram service.

Ter introductie bieden wij deze dienst tijdelijk (!) aan voor € onbekend (inclusief BTW) per maand.

Wie is Mark Leenards?

Begonnen met beleggen als dertienjarig jochie en sindsdien altijd blijven investeren, hobby- en beroepsmatig, in aandelen, opties, Turbo’s, vastgoed, crypto’s, startups, forex en peer-to-peer lending.

Mede-oprichter/beheerder geweest van drie beleggingsfondsen onder toezicht van de AFM.

Test sinds 2008 voortdurend marktneutrale en algoritmische aandelenstrategieën.

(Samen)gewerkt met o.a. Goldman Sachs, vrijwel alle brokers die actief zijn (geweest) in Nederland, EY, ABN AMRO, enkele duizenden investeerders/beleggers en veel geleerd van hun fouten en vooral ook van zijn eigen fouten.

Is er zeker van dat we een flinke recessie en schuldencrisis tegemoet gaan en investeert dus vooral in enigszins recessiebestendige asset classes met een stabiel streefrendement tussen 8 en 20%.