Trade van de dag: $244,00 (7 december 2020)

Trade van de dag: $244,00 (7 december 2020)

Op zondagavond 6 december verstuurde ik de mail naar de investeerders dat er voor maandag 7 december een sterk bullish signaal stond. Op vrijdag gingen we nog short en werd de positie met een bescheiden verlies uitgestopt, nu dus weer long op de ES E-mini. Als trader moet je niet te lang stil staan bij het verlies van de vorige trade, of alsnog je gelijk willen halen.

Die zondagavond konden we de order dus in alle rust invoeren in combinatie met een bracket order voor stoploss en profit target. Nu was het wachten op een fill. Die kwam de volgende dag op een mooie intra-day pullback op de ingestelde 3676.00. De koers zakte nog 4 punten lager en begon toen langzaam aan weer te stijgen.

Toen de positie op een zeker moment +20 punten stond, was de tijd rijp om de stop loss op te trekken zodat een deel van de ongerealiseerde winst eigenlijk werd vast gelegd. De koers zakte later toch weer terug en werd de stoploss alsnog geraakt waarna er een bescheiden winst daadwerkelijk werd veiliggesteld. 

 

 

Link naar blog post.

Greeed and Fear - https://www.greedandfear.eu/