TV Crypto Swing Trading

TV Crypto Swing Trading

TV Crypto swingtrading strategie

Kenmerken TV Crypto Swing Trading Portfolio:

1) Account grootte: USDT 5.000,-

2) Positie grootte: USDT 100,- per trade

3) Trades worden uitgevoerd op uw eigen Binance account

4) Een aantal keer per week versturen we crypto trading signalen via Telegram

5) Crypto Swing Trades: we nemen swing trading positions in crypto’s

6) We kunnen 24/7 handelen, dus ook in het weekend

7) Berichten worden via Telegram verzonden

8) We maken geen gebruik van leverage (hefboom)

9) Profiel: zeer riskant

 

 

Het doel van de TV Crypto Swing Trading Portfolio is om hoge winsten te realiseren met goed risk money management.

Deze crypto trading service is geschikt voor investeerders die bereid zijn om een hoog risico te nemen, met mogelijkheden om een hoog rendement te behalen. 

Crypto beleggers kunnen de crypto trades eenvoudig volgen via Telegram en de trades worden eenmalig uitgevoerd na goedkeuring.

Opmerking: op dit moment is het alleen mogelijk om deze service te volgen met een Binance account, omdat deze internationale top crypto exchange meer dan 1.900 coins aanbiedt.

Vanaf januari 2022 is deze service exclusief beschikbaar zijn via Tradersvergelijken.nl 

Binance account met 10% korting: heeft u nog geen Binance account, dan kunt u dit via deze link openen en ontvangt u tevens 10% van uw transactiekosten terug.

Binance koppeling

Nieuw: de koppeling met de crypto exchange Binance is afgerond. Profiteer van het brede aanbod van crypto munten bij Binance en laat de orders van de cypto modelportefeuilles van Tradersvergelijken.nl automatisch doorvoeren.

De orders worden na 1 click automatisch uitgevoerd op uw Binance rekening.

Makkelijker kunnen wij het niet maken!

Prijzen per maand

Abonnementsgeld per maand: het normale abonnementsgeld is € 97 (inclusief BTW) per maand. Dit is ook inclusief de Telegram service. Ter introductie bieden wij deze dienst tijdelijk aan voor € 47 per maand.

Tevens krijgt u regelmatig via een webinar updates van Jan Robert Schutte. 

Resultaten

Rendement
 

Jan Robert Schutte (1971) is een internationaal spreker op het gebied van Crypto Currency Trading en ICO’s (Initial Coin Offerings). Zijn carrière begon in 1996 als aandelen en optiehandelaar voor financiële instituten. Van 2000 tot 2004 was Jan Robert werkzaam bij BinckBank en vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in spread trading in derivaten en Crypto Currency Trading

Jan Robert is medeoprichter van de OptieAcademy (2011) en de CryptoAcademy (2017) en heeft in die hoedanigheid duizenden beleggers geholpen om beter, slimmer en verstandiger te handelen.