Greed and Fear ES Daily

Emotieloos beleggen met machinelearning.

Greed and Fear ES Daily

Met de Greed and Fear ES Daily modelportefeuille wordt er gehandeld met precies één ES E-mini S&P 500 future, zowel long als short. Belangrijke kenmerken:

  • De ES beweegt met $50,- per punt. Zie ook deze uitgebreide uitleg.
  • Minimaal vereist kapitaal €16.000,- (margin eis) maar bij voorkeur €20.000,-
  • Limit order met bracket order wordt ruim vooraf doorgegeven en ingevoerd. Dit zal meestal in de ochtend zijn om nog de laatste market action mee te nemen in de beoordeling.
  • De instap-order krijgt een bepaalde geldigheid mee, daarna wordt de order automatisch gecanceld.
  • Maximaal 1 trade per dag, maar meestal slechts enkele per maand.
  • Vanwege de bracket order is er altijd een stop loss aanwezig. Maximaal verlies per trade is vooraf duidelijk. Het bracket sluit de positie ook automatisch als het winstdoel is bereikt.
  • Er is een trailing stop loss aanwezig om neerwaarts risico te verkleinen en eventueel winst veilig te stellen.
  • Aan het eind van de dag zal de positie automatisch worden gesloten.
 

Aangezien deze margin verplichting de laatste jaren enorm is verhoogd, is er een modelportefeuille ‘afgesplitst’. Die nieuwe portefeuille zal handelen met 1 MES op precies dezelfde signalen. Het benodigd vermogen voor handelen in de MES is 1/10e van de ES en komt zo beter binnen het bereik van veel traders. Lees meer over de Greed and Fear MES Daily.

De getoonde resultaten zijn de netto trading resultaten behaald in de Greed and Fear model portefeuille met precies één ES E-mini S&P 500 future contract. Deze resultaten zijn ook onafhankelijk bijgehouden en geverifieerd door het tradingplatform Collective2. Alle trading details zijn daar terug te lezen: https://collective2.com/details/112840355 

Nieuw: de koppeling met de broker Mexem is technisch en formeel afgerond, dus één voor één zullen mensen met een Mexem rekening worden aangesloten. Profiteer van de extreem lage tarieven en laat de orders van de modelportefeuilles van Tradersvergelijken.nl automatisch doorvoeren. Open daarom snel een rekening bij Mexem en doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prijzen per maand

Voor het volgen van deze modelportefeuille met een factor 1, geldt een maandtarief van €80,- ex btw. Daar komen de kosten voor de SMS service van € 5,- ex b.t.w. per maand nog bovenop. 

Contactgegevens trader:

Raoul Suurmeijer
raoul@greedandfear.eu
www.greedandfear.eu
+31 6 83580358 (ook WhatsApp en Telegram)