Update oktober 2022 Greed and Fear Algorithmic Trading

Update oktober 2022 Greed and Fear Algorithmic Trading

Het resultaat in oktober was 118 indexpunten, oftewel $1781,- met 3 MES future contracten (benodigde margin $4500,-) en daarmee een zeer goede maand voor het algoritme. In een periode van ongeveer 2 weken werden bovengemiddeld goede trades gemaakt. Zo zie je dat met consistent handelen (wat een algoritme natuurlijk perfect kan) tegenvallende periodes weer worden gecompenseerd zodat de overall performance weer in lijn komt met de verwachtingen. De korte termijn performance zal altijd wat onder en dan weer boven deze verwachting bewegen. 

Zoals uitgelegd in de algemene toelichting is zowel analyse als trade execution volledig geautomatiseerd om zo elke menselijke interventie uit te sluiten.

Omdat deze modelportefeuille nog in de fase zit van het opbouwen van een track record en het zich nog moet bewijzen kun je voorlopig geheel gratis de handelssignalen ontvangen. Stuur me even een mailtje op raoul@greedandfear.eu met je Telegram username of mobiele nummer, en dan voeg ik je toe zodat je real time kunt meekijken.

Greed and Fear Algorithmic Trading