Update april 2022 Greed & Fear ES/MES Daily modelportefeuille

Update april 2022 Greed & Fear ES/MES Daily modelportefeuille

In april zijn er twee signalen verstuurd. Bij de eerste werd de limiet prijs net niet geraakt, waarna de koers alsnog de beoogde kant op schoot. Dit zien we vaker natuurlijk, er is een groot verschil tussen een ‘zij-lijn-analist’ en een trader.

Bij de tweede trade werd de limiet wel geraakt, maar de koers zakte gelijk snel door naar onze stop loss. Verder zien we de laatste weken behoorlijke intra-day bewegingen. Deze zijn soms dusdanig groot dat een positie met een stop loss of trailing stop loss deze bijna altijd zal worden uitgestopt. En daarnaast zijn er soms handelsdagen waarop de koers vanaf de start meteen één richting opgaat, zodat er geen mooi intra-day counter-trend moment is om de positie in te nemen.

Sinds begin van dit kalenderjaar is de trading aanpak om een iets grotere stop loss te nemen om een trade meer kans te geven. Maar in een situatie als deze, met het maximale verlies op een trade, is dit ook gelijk stevig. Daarom is begin 2022 ook de kleinere modelportefeuille geïntroduceerd, welke handelt in één Micro ES S&P 500 future. Lees de toelichting van beide model portefeuilles via de links hieronder.

Hieronder staan de actuele resultaten van respectievelijk de Greed and Fear ES Daily en de Greed and Fear MES Daily modelportefeuilles.

Greeed and Fear - https://www.greedandfear.eu/  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *