Update juli 2022 Greed & Fear ES/MES Daily modelportefeuille

Update juli 2022 Greed & Fear ES/MES Daily modelportefeuille

Na twee maanden van geen trades, was de conclusie na de vorige maandafsluiting dat de analyse wel heel vaak goed was, maar er toch geen trade werd geplaatst (zie de update van juni). In de maand juli is hier duidelijk verandering in gekomen. Er zijn 6 orders doorgegeven, waarvan er 3 een trade werden (dus de limiet prijs werd geraakt) en bij de overige 3 werd de limiet prijs niet geraakt. Helaas zijn de 3 trades wel allen verlies trades geworden zoals in onderstaand overzicht is te zien. 

De eerste trade raakte de trailing stop loss en omdat de positie al flink in de plus had gestaan, was de schade hier relatief klein (5,25 punten) de overige trades werden uitgestopt op de vaste stop loss (respectievelijk 20 en 19 punten). In de tabellen hieronder kun je zien hoe die voor de grote ES en kleinere MES uitwerkt.

Hieronder staan de actuele resultaten van respectievelijk de Greed and Fear ES Daily en de Greed and Fear MES Daily modelportefeuilles. Lees meer over de wijze van analyse, trading en diverse blog posts over het proces van trading op www.greedandfear.eu

Greeed and Fear - https://www.greedandfear.eu/  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *