Update juni 2022 Greed & Fear ES/MES Daily modelportefeuille

Update juni 2022 Greed & Fear ES/MES Daily modelportefeuille

Ook in juni was er een significant hogere volatiliteit in de S&P 500 en de ES E-Mini S&P 500 future te meten. Het gemiddelde voor de ES bedroeg 2,5% en voor de S&P 500 ruim 2% waar dit normaal gesproken voor beiden rond de 1.5% ligt. We kunnen wel constateren dat dit iets lager is dan in mei. 

Op het oog is er weinig gebeurd in de modelportefeuilles, want er zijn geen gerealiseerde trades te melden. De volgers van de modelportefeuilles weten iets meer want er zijn wel handelssignalen verstuurd. Zoals bekend, bevat het signaal altijd een limiet order en is het afwachten of de limiet prijs tijdens de handelssessie wordt geraakt. Dat was nu telkens niet het geval, de markt ging net iets eerder de verwachte richting op en dus zonder onze limiet te raken.

In alle situaties, op één na, was de analyse goed, dus de markt deed wat volgens de analyse werd verwacht. De uitzondering was het laatste signaal. Elk signaal heeft een bepaalde geldigheid en gelukkig was de order al automatisch gecanceld voordat de markt zich volledig tegen onze analyse begon te keren dus dat resulteerde niet in een verlies.

Hieronder staan de actuele resultaten van respectievelijk de Greed and Fear ES Daily en de Greed and Fear MES Daily modelportefeuilles. Lees meer over de wijze van analyse, trading en diverse blog posts over het proces van trading op www.greedandfear.eu

Greeed and Fear - https://www.greedandfear.eu/  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *